Actualitate

Acţiune de amploare a poliţiştiilor la „Târgul Cepei” din Săsciori

tdsc08363Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, împreună cu poliţişti ai Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, au organizat o acţiune de menţinere a climatului de siguranţă publică, cu ocazia manifestării  „Târgul Cepei” ce a avut loc pe raza localităţii Săsciori.

Cu această ocazie, poliţiştii au constatat 31 de abateri contravenţionale, pe care le-au sancţionat cu amenzi în valoare de 12.660 lei şi au confiscat bunuri în valoare de 22.143 lei.

De exemplu, de la un bărbat în vârstă de 49 de ani, din municipiul Deva, poliţiştii au confiscat mai multe bunuri şi utilaje agricole, pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi de comercializare.

Faţă de acesta a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, în conformitate cu prevederile art. 4 din Legea 12/1990 iar bunurile (11 motofierăstraie,  3 motocositoare, 2 motosape, 3 pompe de apă, 5 DVD playere, un generator curent, un aparat de sudură,două laptopuri,bormaşini etc), în valoare totală de peste 10.000 de lei, au fost indisponibilizate în vederea confiscării.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii provenienţei bunurilor.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 octombrie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...