Locale, Stiri

Acțiune cu efective suplimentare pentru siguranța cetățenilor din Alba Iulia și localitățile rurale arondate

Polițiștii din Alba Iulia au organizat o acţiune cu efective mărite, în municipiul Alba Iulia şi pe raza localităţilor rurale arondate. Au fost legitimate 103 persoane, controlate 125 de autovehicule şi aplicate peste 200 de amenzi. Totodată, polițiștii au identificat și reținut 4 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni.

La data de 5 martie 2020, Poliţia Municipiului Alba Iulia au organizat o acţiune cu efective suplimentare, în municipiu şi în localităţile rurale arondate acestuia.

La acţiune au participat poliţişti din structurile de ordine publică, poliție rutieră și investigații criminale care au fost sprijiniți de jandarmi.

Au fost legitimate 103 persoane, controlate 125 de autovehicule și au fost constatate 217 abateri de natură contravențională.

Dintre amenzile aplicate 217 au fost pentru încălcări ale legislației privind circulația pe drumurile publice și 4 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică.

De asemenea, în cadrul acestei acţiuni au fost reţinute 8 permise de conducere şi retrase 3 certificate de înmatriculare.

Polițiștii au identificat și reținut 4 persoane bănuite de infracțiuni.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 martie 2020

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...