Locale, Stiri, Stiri Sebes

Acțiune cu efective suplimentare a polițiștilor din Sebeș 

Poliţia Municipiului Sebeş a desfășurat o acţiune pentru creșterea siguranței publice pe raza municipiului şi a localităților rurale arondate. O persoană a fost reținută, iar altele 5 au fost identificate ca bănuite de comiterea unor infracțiuni. Au fost constatate două infracțiuni flagrante și au fost aplicate amenzi în valoare de peste 49.000 de lei. Polițiștii au făcut și o percheziție domiciliară.

Ieri, 27 februarie 2020, Poliţia Municipiului Sebeş a organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza municipiului Sebeş la care au participat polițiști de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, polițiști ai Secției 7 Poliție Rurală Sebeș precum și polițiști ai Direcției de Poliție Locală Sebeș.

Cu ocazia acestei acţiuni, au fost identificate 5 persoane bănuite de fapte de furt și înșelăciune, iar față de o persoană a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore. Pentru documentarea activității sale infracționale, a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară.

Pentru combaterea faptelor de natură contravenţională, au fost constatate și sancționate 130 de fapte, cu amenzi în valoare totală de 49.855 lei. 

Majoritatea sancțiunilor au fost aplicate la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.  

Cu ocazia controalelor efectuate în trafic, polițiștii au constatat două infracțiuni de conducere fără permis. 

Exemple: 

Polițiștii de investigații criminale din Sebeș au făcut percheziție la domiciliul unui minor de 17 ani, din municipiu, care este bănuit de săvârșirea a 5 infracțiuni de furt și tentative de furt. 

În perioada 02.01 – 19.02.2020, minorul ar fi încercat să pătrundă într-o locuință, ar fi sustras un autoturism, pe care ulterior l-ar fi abandonat, ar fi sustras bunuri dintr-un autoturism parcat și ar fi încercat să fure dintr-un altul.  

Minorul a fost reținut, iar în cursul zilei de azi, 28 februarie, va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale. 

Tot ieri, 27 februarie, polițiștii de investigații criminale din Sebeș i-au identificat pe doi tineri, de 16 și 19 ani din municipiu, care sunt bănuiți de săvârșirea unui furt. 

În luna iunie a anului trecut, cei doi ar fi sustras din curtea unui cetățean din Sebeș, lemne în valoare de 300 de lei. 

Cei doi tineri sunt cercetați pentru furt. 

În jurul orei 15.40, polițiștii de ordine publică din Sebeș l-au depistat pe un bărbat de 42 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Izvorului din Sebeș, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

În jurul orei 18.00, polițiștii de ordine publică din Sebeș l-au depistat pe un tânăr de 15 ani, din Alba Iulia, care locuiește fără forme legale în municipiul Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. 

Față de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 februarie 2020

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...