Locale, Stiri, Stiri Blaj

Acţiune cu efective suplimentare a Poliției Blaj 

Polițiștii din Blaj au organizat o acţiune în municipiul Blaj şi pe raza localităţilor rurale arondate. În două zile au fost legitimate 326 de persoane, controlate 283 de autovehicule, aplicate 215 amenzi și constatate, în flagrant, 11 infracțiuni.  

În zilele de 8 și 9 ianuarie 2020, Poliţia Municipiului Blaj a organizat, pe raza municipiului și a localităților rurale arondate, o acţiune care a avut ca scop prevenirea faptelor de natură penală și contravențională și creșterea siguranței cetățenilor. La acțiune, alături de polițiștii din Blaj au participat și polițiști ai Serviciului de Ordine Publică și Investigare a Criminalității Economice.    

Polițiștii au legitimat 326 de persoane, au verificat 283 de autovehicule și 11 societăți comerciale și au constatat, în flagrant, 11 infracțiuni. Trei persoane au fost reținute, pentru fapte de furt, lovire sau alte violențe și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.  

Au fost constatate 215 de abateri de natură contravenţională, sancționate cu amenzi în valoare totală de 57.594 lei, din care 21 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea  publică, 166 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 3 la Legea 12/1990 privind comerțul, iar restul la alte acte normative. 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

10 ianuarie 2020

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...