Locale, Stiri

Acţiune cu efective mărite a poliției Alba Iulia

La data de 8 august 2020, polițiștii din Alba Iulia au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza de competenţă, care a avut ca scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor, identificarea și tragerea la răspundere penală a autorilor de infracțiuni contra patrimoniului şi prevenirea accidentelor rutiere.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost legitimate 160 de persoane şi controlate 85 de autovehicule, 10 unități economice și 24 de mijloace de transport în comun.

Polițiștii au constatat, în flagrant, 4 infracțiuni, au identificat trei persoane bănuite de comiterea de infracțiuni și au efectuat o percheziție domiciliară.

Totodată, au fost constatate 30 de abateri de natură contravențională, care au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 4.450 lei.

Dintre contravenţiile constatate, 27 au fost la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, una la Legea 12/1990 privind comerţul, iar restul la alte acte normative.

La acțiune alături de polițiști au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Alba, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, polițiști locali, reprezentanți ai Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor și Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Alba.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

9 septembrie 2020

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...