ALBA
Locale, Stiri, Stiri Apuseni

Acțiune cu efective mărite a IPJ Alba în zona Munților Apuseni

Marți, 12 februarie, în intervalul orar 06.00-13.00 şi 17.00-19.00, Inspectoratul de Poliţie Județean Alba – Serviciul de Ordine Publică a organizat pe raza orașului Baia de Arieş si a localităților aparţinătoare posturilor de politie Lupşa, Sălciua, Poşaga şi Ocoliş o acţiune cu efective mărite, având ca scop menţinerea climatului de siguranţă publică, prevenirea infracţiunilor contra persoanei şi contra patrimoniului, precum şi prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul rutier și silvic.

La acţiune au participat 14 polițiști din cadrul Politiei orașului Baia de Arieş şi ai posturilor de politie Lupşa, Sălciua, Poşaga, Ocoliş, sprijiniţi de către un poliţist din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, un poliţist din cadrul Serviciul Rutier și 2 poliţişti din cadrul Poliției orașului Cîmpeni – Compartimentul Criminalistic.

Poliţiştii au controlat 86 de autovehicule şi 4 unităţi comerciale, au legitimat 36 de persoane şi au aplicat 42 de sancţiuni contravenţionale, fiind reţinut şi un permis de conducere pentru depăşire neregulamentară.

Cu ocazia acţiunii au fost constatate 42 de abateri de natură contravenţională, din care 32 pentru viteză neregulamentară şi 9 pentru alte abateri la OUG nr. 195/2002, rep. privind circulația pe drumurile publice, 2 sancţiuni la Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, 2 sancţiuni la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite şi alte 2 sancţiuni contravenționale la alte acte normative, în valoare totală de 10750 lei.

În plus, cu ocazia acestei acţiuni au fost identificați autorii a trei cauze cu autori necunoscuți: o distrugere şi 2 furturi. De asemenea, au fost indisponibilizate şi bunuri în valoare totală de 698 lei.

Distribuie Acum

13 februarie 2019

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

#
Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Ziarul Apulum
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
Anunturi Negociat.ro
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.
Site-uri Partenere
Radio Alba apartamente de vanzareCentrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...