Actualitate

Acţiune comună a poliţiştilor rutieri din Alba şi Sibiu, pe Drumul Naţional 1

politie controlReducerea riscului rutier şi desfăşurarea în condiţii de normalitate a traficului pe drumurile judeţului Alba constituie una dintre priorităţile Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, poliţiştii rutieri organizând periodic acţiuni în acest sens.

O astfel de acţiune a poliţiştilor rutieri a avut loc în data de 31.03.2014, pe DN 1 în colaborare cu lucrători de politie din cadrul Serviciului Rutier Sibiu. Poliţişti au acţionat în scopul impunerii unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic, în mod deosebit al conducătorilor de autovehicule care nu respectă limita legală de viteză.

Din totalul de 167 de sancţiuni contravenţionale aplicate, 106 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 24 pentru neportul centurii de siguranţă, 2 pentru depăşiri neregulamentare, restul constituind alte abateri la regimul rutier. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 28.390 lei.

Totodată au fost reţinute în vederea suspendări 5 permise de conducere, dintre care câte două au fost pentru neacordarea de prioritate şi respectiv depăşire neregulamentară.  De asemenea au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

1 aprilie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...