Actualitate, Stiri

Acţiune caritabilă la meciul CSU Alba Iulia. Spectatorii pot dona o jucărie pentru micuţii de la Casa de Copii din Bărăbanţ

Casa de copiiIubitorii sportului din Alba Iulia invitați la meci cu jucării pentru copiii din judeţ cu care soarta a fost mai puţin îngăduitoare. Prima partidă din Finala Mică a Campionatului Național de baschet, care va avea lor între CSU Alba Iulia și Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, sâmbătă, 26 aprilie 2014, cu începere de la ora 18:00, va avea în program pe lângă spectacolul baschetbalistic și o acțiune inedită cu scop caritabil.

Toți specatorii care vor dori să ia parte sâmbătă la meci, sunt invitați să vină ”însoțiți” de o jucărie, pe care să o arunce la începutul partidei în teren. Acestea vor ajunge la copiii Casei de copii de Tip Familial ”Rița Gărgărița” din Alba Iulia. În prezent, în locația aflată în cartierul Bărăbanț,  sunt găzduiți 21 de copii separați temporar sau definitiv de parinți și copii cu nevoi speciale (deficiență intelectuală), care pentru susținerea școlarizării beneficiază de protecție specială.

Clubul Sportiv Universitatea din Alba Iulia invită astfel toți participanții la, posibil, ultima prezență pe teren propriu din sezon a echipei universitare să facă un gest mic, dar important, pentru copiii inocenți, care nu au putut gusta în totalitate de bucuriile vieții.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 aprilie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...