Actualitate, Comunicate

Accident rutier la Zlatna: Un minor a luat maşina familiei la o tură şi s-a izbit de un zid

Un accident rutier s-a produs duminică seara, pe varianta ocolitoare a oraşului Zlatna. Un tânăr în vârstă de 17 ani a luat maşina familiei pentru a da o tură, dar nu a ajuns foarte departe. A mers circa 500 de metri, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu maşina de un zid.

Potrivit IPJ Alba, la data de 19 iulie, în jurul orei 19.10, poliţiştii din Zlatna au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier ce a avut loc pe varianta ocolitoare a oraşului.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că un minor în vârstă de 17 ani, din Zlatna, profitând de lipsa părinţilor de acasă, a luat autoturismul familiei şi l-a condus până pe varianta de ocolire a oraşului.

La întoarcerea spre domiciliu, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat în coliziune cu un zid de beton. În urma accidentului, a rezultat doar avarierea autoturismului.

Poliţiştii din Zlatna au întocmit pe numele minorului, dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosinţă, conducere fără permis şi distrugere.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 iulie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...