Actualitate, Stirea Zilei

Accident rutier la Șibot: Patru persoane rănite în urma unui impact între două autoturisme

Un accident rutier s-a produs joi după-amiaza, în jurul orei 15.00, pe DN7, în zona Şibot. Din primele informaţii, patru persoane au fost rănite, iar pentru scoaterea lor din maşinile implicate a fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare.

Coliziunea s-a produs între un autoturism Ford înmatriculat în Timiş şi un BMW de Bacău. Trei dintre persoanele rănite se aflau în autoturismul Ford.

Accidentul s-ar fi produs în urma unei posibile pătrunderi pe contrasens a unuia dintre cele două autoturisme.

Traficul pe DN7, la kilometrul 350, a fost blocat până la finalizarea cercetărilor de la faţa locului, în apropierea barierei de trecere la nivel cu calea ferată. Circulaţia în condiţii normale ar putea fi reluată în jurul orei 16.00.

Şoferilor li se recomandă să circule cu prudenţă pentru a evita alte incidente în trafic.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la data de 16.07.2015, în jurul orelor 14,32, pe DN 7, la kilometrul 350, în afara localității Șibot, O.C.G., de 53 de ani, din municipiul Bacău, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de R.I., de 66 de ani, din municipiul Timișoara,

În urma accidentului, conductorul primului autoturism şi o femeie în vârstă de 63 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale grave, iar şoferul celui de-al doilea autoturism şi o femeie în vârstă de 52 de ani, pasageră în acelaşi autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare.

Cercetările sunt continuate.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 iulie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scrie-ne pe Messenger
Loading...