Actualitate

Accident pe autostrada A 1. 4 maşini implicate o persoană rănită

UPDATE: Din primele cercetări au rezultat că că şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a lovit un camion al Armatei care circula regulamentar în faţa lui. La rândul său, acesta a fost lovit din spate de alt autoturism iar șoferul unui TIR, pentru a evita coliziunea cu cele două mașini din față a tras de volan si a ajuns în parapeţii de protecţie.
Şoferul care este vinovat de producerea accidentului a rămas încarcerat în maşină. Acesta a fost rănit grav fiind transportat de urgenţă la spital.

Un accident de circulaţie a avut loc în această dimineaţa, în jurul orei 03:25, pe autostrada A1 pe sensul de mers Deva-Sebeş, la limita dintre judeţele Alba şi Hunedoara. Patru maşini au fost implicate, două autoturisme şi două autocamioane au fost implicate în accest accident.
Una dintre maşini aparţine armatei şi transporta un buldoexcavator.
O persoană a fost rănită şi a rămas încarcerată într-una dintre maşini.
La faţa locului a intervenit Garda de pompieri Sebeş pentru a scoate din fiarele maşinii persoana încarcerată care din primele date este conştientă.
Poliţiştii efectuează cercetări la faţa locului pentru a afla cauzele producerii acestui accident.
Traficul este blocat pe sensul de mers Deva-Sebeş.

UPDATE

Din informațiile de la locul evenimentului rutier rezultă că şoferul unuiul volanului și a lovit un camion al Armatei care circula în faţa lui. La rândul său, acesta a fost lovit din spate de alt autoturism iar șoferul unui TIR, pentru a evita coliziunea cu cele două mașini din față a tras de volan si a ajuns în parap autoturism a pierdut controleții de protecție. Bărbatul aflat la volanul primului autoturism a fost descarcerat. Rănit grav, acesta a fost transportat de urgență cu ambulanța la spital.

foto arhivă

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 martie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...