Actualitate, Comunicate

Accident la Sebeșel: Copil de 11 luni, acroşat de o maşină condusă de un minor de 17 ani, fără permis

Un copil de 11 luni a fost rănit într-un accident rutier produs la Sebeşel, comuna Săsciori. Acesta se afla împreună cu familia, pe podul unei locuinţe, în momentul în care un tânăr de 17 ani fără permis l-a acroşat cu maşina, la o manevră de mers înapoi. Adolescentul s-a ales cu dosar penal.

Accidentul a fost anunţat la poliţie luni, în jurul orei 20.40. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că U.F., de 19 ani, din comuna Săsciori, i-a încredinţat autoturismul vărului său, în vârstă de 17 ani, pentru a-l conduce pe drumurile publice.

Minorul a efectuat o manevră de mers înapoi, împrejurare în care l-a acroşat pe un copil în vârstă de 11 luni, care se afla pe podul unei locuinţe învecinate, împreună cu familia, într-un premergător.

În urma accidentului, minorul a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Sebeş de unde a fost transferat la spitalul din Alba Iulia, pentru investigaţii şi îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis, iar faţă de U.F. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de „încredințarea unui vehicul, pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane despre care ştie ca nu deţine permis de conducere”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

21 iulie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...