Actualitate, Comunicate

Accident la Hăpria: Coliziune între două autoturisme după ce un șofer din Slobozia nu a oprit să dea prioritate

Un accident rutier s-a petrecut joi, pe raza localității Hăpria. Un șofer în vârstă de 46 de ani din Slobozia, aflat la volanul unui autoturism, nu a respectat semnificația indicatorului ”Oprire” și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din Ocna Mureș. În urma impactului, o pasageră în cel de-al doilea autoturism a fost rănită ușor.

Potrivit IPJ Alba, joi, 23 iulie, la ora 14.38, pe DJ 107, pe raza localităţii Hăpria, C.R.P. de 46 de ani, din municipiul Slobozia, în timp ce conducea un autoturism, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire” şi nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Ocna Mureş, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 29 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare şi a primit îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu erau sub influenţa alcoolului.

Cercetările sunt continuate.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 iulie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scrie-ne pe Messenger
Loading...