Actualitate, Comunicate

Accident la Gârbova: Un bărbat de 45 de ani a ajuns la spital după ce a intrat cu bicicleta în coliziune cu alt biciclist

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Gârbova a ajuns la spital cu fractură la picior după ce, mergând cu bicicletă, nu a acordat prioritate unui alt biciclist și a intrat în coliziune cu acesta. Ajuns la spital, sa constatat faptul că bărbatul avea o valoare de 0,74% alcool în aerul expirat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 14.07.2015, ora 2251, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către medicul de gardă din cadrul Spitalului municipal Sebeş, cu privire la faptul că la unitatea de primiri urgenţe a fost adus un bărbat, victima unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii a rezultat că bărbatul, de 45 de ani, din comuna Gârbova, în timp ce se deplasa pe o bicicletă pe strada Cloşca din comuna Gârbova, nu a acordat prioritate de trecere unui alt biciclist, în vârstă de 13 ani, întrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, biciclistul în vârstă de 45 de ani, a suferit o fractură de picior şi a fost transportat de o rudă, la spitalul din Sebeş.

Cu ocazia investigaţiilor efectuate, poliţiştii au constatat că biciclistul vinovat de producerea accidentului, era sub influenţa alcoolului, aparatul etilotest indicând valoarea de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

15 iulie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...