TEATRU ALBA
Actualitate, Comunicate

Accident la Gârbova: Un bărbat de 45 de ani a ajuns la spital după ce a intrat cu bicicleta în coliziune cu alt biciclist

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Gârbova a ajuns la spital cu fractură la picior după ce, mergând cu bicicletă, nu a acordat prioritate unui alt biciclist și a intrat în coliziune cu acesta. Ajuns la spital, sa constatat faptul că bărbatul avea o valoare de 0,74% alcool în aerul expirat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 14.07.2015, ora 2251, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către medicul de gardă din cadrul Spitalului municipal Sebeş, cu privire la faptul că la unitatea de primiri urgenţe a fost adus un bărbat, victima unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii a rezultat că bărbatul, de 45 de ani, din comuna Gârbova, în timp ce se deplasa pe o bicicletă pe strada Cloşca din comuna Gârbova, nu a acordat prioritate de trecere unui alt biciclist, în vârstă de 13 ani, întrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, biciclistul în vârstă de 45 de ani, a suferit o fractură de picior şi a fost transportat de o rudă, la spitalul din Sebeş.

Cu ocazia investigaţiilor efectuate, poliţiştii au constatat că biciclistul vinovat de producerea accidentului, era sub influenţa alcoolului, aparatul etilotest indicând valoarea de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Distribuie Acum

15 iulie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...