Actualitate

Accident deosebit de grav pe DN 7. O femeie a decedat și 23 de pasageri au ajuns la spital

Luni, 29 octombrie, în jurul orei 6 dimineața, pe DN 7, în localitatea Tătărăşti, județul Hunedoara a avut loc un grav accident de circulație când un autocar cu 72 de oameni la bord s-a răsturnat. În urma acestui accident o femeie a decedat şi alte 23 au ajuns la spital. În urma acestui eveniment rutier autorităţile au declanşând Planul Roşu de Intervenţie.

Personele rănite au fost transportate la spitalele din Deva şi Orăştie. Persoana decedată este o femeie care a rămas încarcerată în autocar. Din primele informaţii ale poliţiei, autocarul s-a răsturnat în afara părții carosabile, între localităţie Tătărăşti şi Gothatea, iar DN 7 a fost blocat pentru intervenţia echipelor de salvare.

Autocarul circula din direcţia Arad spre Deva și se pare că venea din Spania. La locul accidentului au intervenit zece ambulanţe SMURD şi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, o autospecială pentru transport victime multiple, o maşină pentru descarcerare şi două maşini pentru stingerea incendiilor. În plus, pentru evaluarea stării în care aflau persoanele din autocar, la locul intervenţiei a fost amplasat un punct medical avansat. (foto arhivă)

sursă stiripesurse.ro

 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

29 octombrie 2018

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...