Actualitate

Accident de muncă cu patru victime la Alba Iulia

Un grav accident de muncă a avut loc ieri după amiază la Alba Iulia pe strada Livezii, la fosta centrală termică. Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către reprezentantul unei societăţi comerciale, cu privire la faptul că 4 angajați ai societăţii, în timp ce efectuau lucrări pentru demolarea unei centrale termice de pe strada Livezii din Alba Iulia, au căzut de pe acoperișul acesteia.
Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că cei 4 angajaţi ai societăţii, cu vârste cuprinse între 25 şi 51 de ani, au căzut de la o înălţime de cca. 6 metri, odată cu placa de beton pe care se aflau. Doar o minune a făcut ca nici una dintre persoane să nu fie grav rănite.
În urma accidentului cei 4 muncitori au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportaţi la spital unde au primit îngrijiri medicale.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti împreună cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 ianuarie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...