Actualitate, Evenimente, Stiri

UPDATE: Accident de circulaţie pe A1. Un TIR a acroşat un autoturism aflat pe banda de urgenţă

Un grav accident de circulaţie a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 04:00, pe autostrada A1, între Sebeş şi Orăştie. Un TIR, înmatriculat în Alba, a acroşat un autoturism, marca Dacia Logan, care circula pe banda de urgenţă. În urma accidentului, şoferul şi pasagerul din Logan au fost transportaţi la spital.

Şoferul autotrenului susţine că a fost nevoit să vireze uşor dreapta din cauza unei depăşiri efectuate de un alt participant la trafic şi astfel a acroşat maşina aflată pe banda de urgenţă. Pentru scoaterea celor doi bărbaţi aflaţi în autoturism a fost nevoie de intervenţia echipei de descarcerare. Şoferul Daciei Logan a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba, în stare de inconştienţă, cu răni la cap. Pasagerul aflat pe scaunul din dreapta a fost şi el dus la spital însă într-o stare mult mai bună.

TIR-ul aparţine firmei GIRO din Alba Iulia, în timp ce Dacia Logan este a firmei WBC Boxguard, companie ce asigură serviciile de pază și protecție pe autostradă și care circula pe banda de urgență.

Şoferul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotesc, iar rezultatul a fost negativ.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în urma accidentului, conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă 41 de ani, din municipiul Deva, judeţul Hunedoara, a suferit leziuni corporale grave iar un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Turdaş, judeţul Hunedoara, pasager în autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 mai 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...