Actualitate, Evenimente, Stiri

UPDATE: Accident de circulaţie pe A1. Un TIR a acroşat un autoturism aflat pe banda de urgenţă

Un grav accident de circulaţie a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 04:00, pe autostrada A1, între Sebeş şi Orăştie. Un TIR, înmatriculat în Alba, a acroşat un autoturism, marca Dacia Logan, care circula pe banda de urgenţă. În urma accidentului, şoferul şi pasagerul din Logan au fost transportaţi la spital.

Şoferul autotrenului susţine că a fost nevoit să vireze uşor dreapta din cauza unei depăşiri efectuate de un alt participant la trafic şi astfel a acroşat maşina aflată pe banda de urgenţă. Pentru scoaterea celor doi bărbaţi aflaţi în autoturism a fost nevoie de intervenţia echipei de descarcerare. Şoferul Daciei Logan a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba, în stare de inconştienţă, cu răni la cap. Pasagerul aflat pe scaunul din dreapta a fost şi el dus la spital însă într-o stare mult mai bună.

TIR-ul aparţine firmei GIRO din Alba Iulia, în timp ce Dacia Logan este a firmei WBC Boxguard, companie ce asigură serviciile de pază și protecție pe autostradă și care circula pe banda de urgență.

Şoferul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotesc, iar rezultatul a fost negativ.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în urma accidentului, conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă 41 de ani, din municipiul Deva, judeţul Hunedoara, a suferit leziuni corporale grave iar un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Turdaş, judeţul Hunedoara, pasager în autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 mai 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...