Actualitate, Stirea Zilei

Accident bizar pe fondul de vânătoare Ponor

Pe 30 noiembrie poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Ponor, cu privire la faptul că în timp ce era la o partidă de vânătoare, s-a împuşcat în picior.
Din primele cercetări efectuate de echipa de poliţişti deplasată la faţa locului a rezultat că în data de 30.11.2014, Asociaţia de vânătoare Râmeţ Inzel a organizat o vânătoare colectivă pe fondul de vânătoare Ponor la care au participat mai mulţi vânători.
În jurul orelor 11,00, C.A.E., deţinător legal de armă şi participant la vânătoare, se afla în standul amplasat pe o vale, in locul numit Răceşti şi a executat focuri de arma asupra unui porc mistreţ împrejurare în care s-a autoaccidentat la piciorului drept.
Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba pentru îngrijiri medicale şi ulterior la un spital din Târgu Mureş.
Poliţiştii Serviciului Arme Explozivi, Substanţe Periculoase din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

2 decembrie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...