Politica, Stirea Zilei

ABRUD. Tinerii liberali din Abrud și-au ales o nouă conducere

TNL AbrudDuminică, 23 februarie 2014, a avut loc Adunarea Generală a Organizației de Tineret a PNL Abrud. Au participat 30 de persoane, membrii sau simpatizanți ai Partidului Național Liberal, printre cei prezenţi lideri locali ai PNL, precum Lucian Vasilache (președintele PNL Abrud), Dorel Pașca (viceprimarul orașului Abrud), Liviu Gherghel (consilier local PNL în cadrul Consiliului Local Abrud). Conducerea județeană a TNL Alba a fost reprezentată de Cristian Radu (președintele TNL Alba), Emil Toma și Florin Dan (vicepreședinți TNL Alba), Cristi Puie (secretar general TNL Alba), Ionuț Bâscă (membru al BPT TNL Alba), precum și Adrian Simion, purtător de cuvânt al PNL Alba.

Au fost discutate situația politică la nivel național și local, momente importante din istoria PNL la nivel național și local, modul în care partidul se va pregăti pentru anul electoral 2014, chestiuni referitoare la dezvoltarea economică a orașului Abrud și a zonei înconjurătoare ș.a.

Radu Cristian, președintele TNL Alba, a atins, în discursul său, unele subiecte foarte importante pentru PNL și TNL la nivel local: importanța rețelei electorale, organizarea structurilor de partid la nivel local, pregătirea partidului pentru provocările viitoare ș.a.m.d.

La rândul său Adrian Simion a vorbit despre proiectele importante pe care PNL și TNL le susțin la nivel național, regional și local, importanța tinerilor în societatea românească și în PNL, și modul în care tinerii pot să se dezvolte politic în structurile de conducere ale Partidului Național Liberal.

Adunarea Generală a TNL Abrud a ales noua structură de conducere pentru următorii doi ani. Pentru că vechiul birou de conducere și-a încheiat mandatul, s-au organizat noi alegeri pentru Biroul Politic al TNL Abrud.

În urma votului a fost decisă următoarea structură de conducere:
Președintele TNL Abrud: Bogdan Furdui
Vicepreședinți: Tudor Furdui, Alina Oaida și Claudiu Oniță
Membri în cadrul BP TNL Abrud: Adrian Lazăr, Vasile Morar, Victor Pașca, Vlad Mihai Satmari, Bogdan Sturza
Membri supleanţi: Mihai Sturza și Radu Sturza.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 februarie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...