Actualitate, Stirea Zilei

Abris Capital Parteners a cumpărat pachetul majoritar de la Pehart Tec Petreşti

Conform jurnaliştilor de la www.wall-street.ro, Fondul de private equity Abris Capital Partners, condus în România de Cezar Scarlat (foto), a cumpărat un pachet majoritar din grupul de companii Pehart, din Petresşti, un business cu o cifră de afaceri de 114 milioane de euro şi cu un EBITDA de 14 milioane de euro care activează în piaţă de hârtie tissue.

Tranzacţia este condiţionată de aprobarea Consiliului Concurenţei, iar valoarea înţelegerii nu a fost dezvăluită de cele două părţi implicate în deal.

Înfiinţat Ioan Tecar, grupul de companii Pehart deţine trei fabrici ce produc hârtie tissue şi produse igienico-sanitare (hârtie igienică, prosoape de bucătărie şi şerveţele) sub mărcile proprii, Pufina şi Alint, dar şi sub mărcile private ale diverşilor retaileri.

Ioan Tecar va rămâne la conducerea companiei, ca preşedinte al grupului Pehart şi se aşteaptă ca împreună cu noul partener să consolideze poziţia companiilor pe piaţă.

Chiar dacă Pehart Tec (Petreşti, jud. Alba) este o companie al cărei certificat de naştere a fost semnat în mai 2005, societatea are în spate o istorie de peste 130 de ani în fabricarea hârtiei.

sursa: www.wall-street.ro/articol/Companii/183681/tranzactia-anului-realizata-de-un-private-equity-abris-capital-partners-cumpara-pehart-producatorul-hartiei-pufina.html?utm_source=Daily&utm_medium=email&utm_campaign=Newsletters&utm_content=Milionar%20din%20hartie%20igienica%3A%20producatorul%20Pufina%20a%20fost%20vandut

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 mai 2015

About Author

Cititorul


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...