Actualitate, Social

Abonamente CFR Călători cu reduceri de 50% pentru elevi şi studenţi

foto: opiniagj.ro
foto: opiniagj.ro

CFR Călători informează că, abonamentele pentru elevi şi studenţi pot fi procurate cu reduceri de 50% de la toate casele de bilete din staţii sau din agenţiile de voiaj CFR.

Acestea se eliberează elevilor pe baza carnetelor de elev, respectiv studenţilor pe baza legitimaţiilor de reducere transport, vizate pentru anul şcolar în curs, pentru deplasare pe ruta solicitată, cu valabilitate din orice zi a lunii.

De asemenea, pasagerii au la dispoziţie şi alte tipuri de abonamente:

abonamente lunare cu număr nelimitat de călătorii, la trenuri: Regio, InterRegio, Intercity, se emit la clasa a 2-a, până la distanţa de 300 km.

abonamente săptămânale cu număr nelimitat de călătorii, la toate categoriile de trenuri, se emit la clasa a 2-a, până la distanţa de 300 km.

abonamentul lunar valabil 5, 10 sau 15 zile într-o lună calendaristică, cu reduceri de până la 45%, se emit pentru trenuri de orice rang, la clasa a 2-a, pe distan?e de până la 1.000 km.

Mai multe informaţii pe www.cfrcalatori.ro sau la numărul de telefon 021.319.0358 (Biroul Relaţii cu Publicul din Gara de Nord Bucureşti).

Societatea de Transport Feroviar de Călători ‘CFR Călători’ S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată.

Prin natura sa reprezintă un sector strategic de interes naţional contribuind la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiţii ecologice şi de siguranţă.

Politica pe care managementul companiei o promovează şi o susţine este asigurarea unor servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament faţă de societate în sensul accesibilităţii pentru toate categoriile de cetăţeni.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

12 septembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...