Diverse

A venit momentul sa schimbi mobilierul din bucatarie? Iata care sunt cele mai noi tendinte din acest an

Bucataria este fara doar si poate unul dintre cele mai functionale spatii din locuinta avand in vedere ca aici intreprindem o serie de activitati zilnice. Inlocuirea mobilierului din bucatarie este o actiune destul de dificila, chiar daca in teorie lucrurile par cat se poate de simple. Tendintele se schimba mai mereu chiar daca vorbim despre amenajari interioare, astfel ca este destul de dificil sa tinem pasul cu fiecare schimbare in parte. Cu toate acestea insa, este lesne de inteles faptul ca fiecare dintre noi isi doreste o bucatarie moderna si completa.

Anul 2017 a adus o serie de schimbari destul de importante in ceea ce priveste amenajarea bucatariei si in special in ceea ce priveste mobilierul, astfel ca vom incerca impreuna sa aflam care sunt cele mai noi tendinte alaturi de expertii de la www.premiamob.ro. Iata asadar cateva aspecte importante de luat in calcul atunci cand inlocuiti vechiul mobilier cu unul modern, aflat in tendinte.

Mobila bucatarie – PremiaMob

S-a produs o serie de schimbari notabile in ceea ce priveste design-ul daca luam in calcul faptul ca mobilierul pentru bucatarie aflat in tendinte la acest inceput de an este cel care dispune de un design simplu, caracterizat prin linii drepte, un stil foarte specific celui scandinav. Acest lucru inseamna ca vom avea posibilitatea de a realiza tot soiul de combinatii care mai de care mai indraznete care vor transforma bucataria intr-una moderna.

In materie de culori, noul an a adus o schimbare aproape radicala daca luam in calcul faptul ca in acest an in tendinte se afla culorile mai inchise precum gri-ul sau negrul, in timp ce in anul precedent, culorile aflate in tendinte erau cele deschise. Avand in vedere faptul ca in acest an avem acces la o paleta de culori mai sobra, acest lucru poate reprezenta un real avantaj avand in vedere ca putem realiza tot soiul de contraste puternice care pot contribui in mod direct la crearea unei atmosfere aparte in bucatarie.

In acelasi timp insa, trebuie sa tinem cont si de faptul ca in acest an electrocasnicele incorporabile au devenit un adevarat trend care contribuie in mod direct la aportul estetic pe care il are un mobilier de bucatarie.

Premiamob.ro este un magazin online care pune la dispozitia clientilor cea mai diversificata gama de produse de mobilier pentru cele mai importante zone din cadrul locuintei. Mai mult decat atat, toate aceste produse pot fi achizitionate la preturi complet speciale.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 februarie 2017

About Author

Stiri Diverse


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...