Actualitate, Sport

A mai rămas mai puţin de o lună până la ALBA IULIA CITY RACE

Iubitorii sportului mai de aşteptat mai puţin de o lună până se va da startul celei de a doua ediţii a competiţiei atletice,ALBA IULIA CITY RACE care în acest an va fi promovată de Marian Oprea declarat cel mai bun atlet român în 2013 şi vicecampion olimpic în proba de triplu salt.
Până în acest moment s-au înscris la competiţie 350 de competitori la proba de semimaraton, 148 la cros şi 59 la kids race.

După succesul înregistrat anul acesta, când la startul primei ediție a competiției s-au aliniat aproximativ 600 de participanți, Consiliul Județean Alba, Primăria Alba Iulia si Asociația nonprofit Sport La Orice Vârstă organizează, în data de 14 martie 2015, cea de-a doua ediție a competiției atletice „ALBA IULIA CITY RACE”, eveniment sportiv care îi va alinia la start pe cei mai buni atleți ai momentului din România, o serie de alergători de certă valoare din străinătate dar și un număr important de alergători amatori.

Probele din cadrul competiției, la care se aşteaptă paticiparea a peste 800 de persoană, vor fi aceleași ca și la prima ediție, astfel încât să fie accesibile oricărui doritor de mișcare în aer liber, una dintre curse fiind special dedicată copiilor:
SEMIMARATON – pe distanța de 21 km cu o diferență de nivel de 700 m,
CROS – pe distanța de 10 km cu o diferență de nivel de 300 m,
KIDS RACE – destinată copiilor pe distanța de 2,6 km (în interiorul șanțurilor cetății)
Startul înscrierilor pentru această competiție s-a dat în urmă cu câteva zile, iar cei peste 100 de participanți deja înscriși până la acest moment, ne fac încrezători că „ALBA IULIA CITY RACE” devine, de la o ediție la alta, un punct de reper tot mai important pe harta competițiilor atletice de mare valoare din România. De asemenea premiile substanțiale puse în joc de către organizatori constituie un stimulent important pentru sportivii de valoare. Toate detaliile despre această competiție le găsiți pe noul site oficial al competiției, http://albaiulia.cityrace.ro/ sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/AlbaIuliaCityRace.

După ce prima ediție a fost promovată de către Ana Maria BRÂNZĂ, cea mai bună spadasină din lume în anul 2013, ambasadorul ediției cu numărul doi a fost desemnat Marian Oprea, declarat cel mai bun atlet român în 2013, vicecampion olimpic în proba de triplu salt.

“Prima ediție a “Alba Iulia City Race” a fost o manifestare sportivă de amploare care, prin numărul participanților și prin ecourile pe care le-a generat în mediul sportiv, profesionist și amator din România și din străinătate, precum și în mass-media, a contribuit semnificativ la promovarea ideii de viață sănătoasă prin practicarea sportului și a făcut cunoscute frumusețile și potențialul turistic al Cetății Alba Carolina și ale județului Alba.

Succesul înregistrat a făcut ca cel mai mare lanț de magazine cu articole sportive din lume (5000 de magazine în peste 35 de țări) INTERSPORT să se alăture ca sponsor sportiv principal al competiției noastre.
Suntem convinși că și companiile cu renume din județul Alba ni se vor alătura ca parteneri în acest ambițios proiect” au declarat organizatorii.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 februarie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...