Actualitate, Stirea Zilei

A începutul sezonul furtului de brazi de Crăciun!

Alți 55 de pomi de Crăciun au fost confiscați de polițiștii din Apuseni, în urma unui control în trafic. Până în prezent, polițiștii din Alba au confiscat peste 140 de pomi de Crăciun, tăiați ilegal. Acțiunile de control vor continua.

Activitățile de combatere a tăierilor și transportului ilegal de pomi de Crăciun au continuat și la sfârșitul săptămânii trecute.

Astfel, în după amiaza zilei de sâmbătă, 21 noiembrie, polițiștii din Vidra și Sohodol, în timp ce executau o acțiune comună de control în traficul rutier, au depistat o autoutilitară, condusă de un bărbat de 41 de ani, din comuna Vadu Moților, încărcată cu 55 de pomi de Crăciun, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente legale de proveniență și transport.

Pomii de Crăciun au fost confiscați și predați reprezentanților Ocolului Silvic Valea Arieșului, pentru valorificare, iar șoferul autoutilitarei a fost sancționat contravențional, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 noiembrie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...