Anunturi Publice, Locale, Stiri Blaj

A fost solicitată o autorizaţie integrată de mediu pentru activitatea desfăşurată în cadrul Fermei avicole Crăciunelu de Jos!

Agenţia pentru Protecţia Mediului Alba anunţă organizarea dezbaterii publice privind solicitarea de emitere a autorizaţiei integrate de mediu pentru activitatea desfăşurată în cadrul Fermei avicole Crăciunelu de Jos.

Dezbaterea publică se va realiza în format electronic, urmare a instituirii stării de alertă. Amplasamentul obiectivului este în intravilanul comunei Crăciunelu de Jos.

Ferma de creştere a păsărilor s-a amenajat prin schimbarea destinației unor construcții existente, care, iniţial, au fost destinate depozitării cerealelor.

Amenajările au constat în lucrări de construcții și instalații, fără intervenții la structura de rezistență a construcțiilor existente, dotarea cu utilaje și echipamente necesare creșterii intensive a păsărilor.

Acolo funcționează trei hale pentru creșterea tineretului-puicuțe de înlocuire pentru găini ouătoare, o hală pentru creșterea găinilor ouătoare, o hală pentru sortare ambalare ouă, un incinerator pentru subproduse de origine animală nedestinate consumului uman, două rezervoare pentru depozitarea GPL-ului (proprietatea furnizorului de gaze lichefiate), filtre sanitare și un vestiar.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

29 ianuarie 2021

About Author

administrator


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...