Anunturi Publice, Locale, Stiri Blaj

A fost solicitată o autorizaţie integrată de mediu pentru activitatea desfăşurată în cadrul Fermei avicole Crăciunelu de Jos!

Agenţia pentru Protecţia Mediului Alba anunţă organizarea dezbaterii publice privind solicitarea de emitere a autorizaţiei integrate de mediu pentru activitatea desfăşurată în cadrul Fermei avicole Crăciunelu de Jos.

Dezbaterea publică se va realiza în format electronic, urmare a instituirii stării de alertă. Amplasamentul obiectivului este în intravilanul comunei Crăciunelu de Jos.

Ferma de creştere a păsărilor s-a amenajat prin schimbarea destinației unor construcții existente, care, iniţial, au fost destinate depozitării cerealelor.

Amenajările au constat în lucrări de construcții și instalații, fără intervenții la structura de rezistență a construcțiilor existente, dotarea cu utilaje și echipamente necesare creșterii intensive a păsărilor.

Acolo funcționează trei hale pentru creșterea tineretului-puicuțe de înlocuire pentru găini ouătoare, o hală pentru creșterea găinilor ouătoare, o hală pentru sortare ambalare ouă, un incinerator pentru subproduse de origine animală nedestinate consumului uman, două rezervoare pentru depozitarea GPL-ului (proprietatea furnizorului de gaze lichefiate), filtre sanitare și un vestiar.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

29 ianuarie 2021

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...