Sport

A fost lansată Academia Națională de Fotbal

fotbalfotbal

Federația Română de Fotbal a lansat Academia Națională de Fotbal (ANF), care își propune să devină cel mai important furnizor de programe educaționale în sport din România, oferind un model organizațional pentru sportul românesc.

Prin educarea și profesionalizarea specialiștilor, scopul ANF este să contribuie la dezvoltarea organizațiilor sportive și la dezvoltarea sustenabilă a fotbalului românesc.

Evenimentul de lansare al ANF a reunit personalități care și-au pus amprenta pe educația sportivă atât la nivel național, cât și internațional.

Prin Academia Națională de Fotbal și platforma de e-learning Academia by FRF, Federația Română de Fotbal își propune să livreze cursuri destinate atât sportivilor și specialiștilor care lucrează direct cu aceștia, cât și profesioniștilor din afara terenului de joc, care se ocupă de managementul sportiv, voluntariat sau alte operațiuni.

The post A fost lansată Academia Națională de Fotbal appeared first on albapesurse.

Federația Română de Fotbal a lansat Academia Națională de Fotbal (ANF), care își propune să devină cel mai important furnizor de programe…
The post A fost lansată Academia Națională de Fotbal appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 aprilie 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...