TEATRU ALBA
Actualitate

A evitat impactul cu o căruță și a intrat cu mașina în șanț

intrat-cu-masina-sant-dupa-care-plecat-de-la-locul-accidentului-cu-placutele-dePoliţia Municipiului Blaj a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că pe strada Cetăţii din comuna Cetatea de Baltă, s-a produs un accident rutier.
Echipa deplasată la faţa locului a constatat că S.I, de 24 de ani, din municipiul Târnăveni, judeţul Mureş, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Târnăveni – Blaj, în dreptul imobilului cu numărul 132, a încercat să evite impactul că o căruţă ce a ieşit din curtea imobilului, motiv pentru care a intrat în derapaj după care autoturismul a intrat în şanţul din partea dreaptă.
În urma accidentului C.V., un bărbat în vârstă de 42 de ani, pasager pe scaunul din dreapta faţă al autoturismului condus de S.I., a suferit leziuni la nivelul umărului şi braţului drept şi a fost transportat la spitalul din Blaj unde i-au fost acordate îngrijiri medicale şi a rămas internat.
Atât conducătorul auto cât şi căruţaşul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.
Cercetările sunt continuate.

Distribuie Acum

9 decembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...