Actualitate, Comunicate, Locuri De Munca, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Sebes, Stiri teius

A apărut centrala electrică minune. Centrala electrică prin ionizare ELLA îți reduce semnificativ costurile la încălzire.


Centrul de cercetare și inovații, Ella Systems, după lungi perioade de cercetare și probe a început să producă centrala electrică, cu consum redus de energie. Centrala electrică Ella face parte din clasa A plus, cu randament energetic de 99 %, nu are rezistențe electrice și folosește principul de încălzire prin ionizare. Centrala Ella, este concepută pentru încălzirea apartamenelor, caselor, spațiilor comerciale și nu necesită proiecte de instalare sau detectoare de gaz.

Centralele ELLA funcţionează exclusiv pe curent electric.
ELLA se caracterizează printr-un consum redus de energie, astfel încât a reuşit să facă concurenţă centralelor pe gaz natural, lăsând cu mult în urmă pe cele care folosesc GPL şi pe cele cu rezistenţă (fir de nichelină).

Spre deosebire de sistemele bazate pe gaz, la instalarea şi exploatarea centralelor ELLA nu veţi mai avea costuri suplimentare cu proiecte, autorizaţii, branşamente etc. care ajung să dubleze preţul centralei.

În ceea ce privește siguranța, aceste centrale nu folosesc flacăra, sisteme radioactive sau pulsuri electromagnetice de frecvență înaltă (inducție) care ar pune în pericol sănătatea sau viața.
Spre deoasebire de centralele cu rezistențe, încălzirea se produce din interiorul apei, pe tot volumul, electrozii rămânând reci.

Puterea maximă de absorbţie la modelele pentru apartament este corelată cu capacitatea standard de încărcare a reţelelor electrice de uz casnic româneşti (aproximativ cât două calorifere electrice cu ulei în cazul celei de apartament – E-150). Însă datorită performanţei deosebite, puterea ei de încălzire este echivalentă cu puterea unei centrale obişnuite cu rezistenţe de până la 9 KW.

Este important de ştiut că puterea centralei creşte lent, dar nu în trepte, odată cu creşterea temperaturii apei, de la aproximativ 2 la 5 KW pentru centrala monofazată, astfel evităm şocurile de pornire caracteristice aparatelor cu rezistenţe.
În condițiile în care spațiul interior este bine izolat și pierderile de căldură sunt minimale, consumul mediu al centralelor ELLA este 400KW/lună pentru o suprafață de până la 70 mp.

Centralele ELLA au garanție și beneficiază de service post-garanție. Piesele de schimb sunt în stoc la producător, iar o parte din ele se găsesc în comerț, deoarece centrala este adaptată cu cât mai multe piese standard pentru a facilita exploatarea ei și mărindu-i viabilitatea.
Centrala este practic total silentioasă deoarece sistemele de cuplare sunt electronice, iar pompa de recirculare practic nu produce zgomot, de aceea ELLA poate fi amplasată oriunde în casă si posedă cel mai înalt grad de protecție.

Centralele funcționează la max. 3,5 bari, dar și la 0 bari, continuând să funcționeze chiar atunci când nivelul apei în calorifere scade. Nu necesită conectarea la rețeaua de apă, deoarece funcționează în circuit închis propriu.

Centralele ELLA sunt prevăzute și pentru încălzirea prin pardoseală, având posibilitatea de a genera apa de o temperatură controlată la 35-42°C, care de regulă se foloseăte la această formă de încălzire.

ELLA SYSTEMS produce la comandă, centrale de orice putere dorită de client, care se folosesc pentru spații mari, dar în aceste cazuri recomandăm amplasarea câtorva centrale pe etaje sau sectoare, care cuprind câteva camere. Astfel, va exista posibilitatea de a optimiza consumul și mai mult, fiecare centrală controlând zona ei, deoarece din practică se constată că între etaje și grupuri de camere există diferențe în ce privește necesitatea de căldură.

Comenzile se fac prin email sau telefon.

Produsul va ajunge la locaţia dorită de dumneavoastră în intervalul de 1-3 zile lucrătoare.
Dacă alegeţi să comandaţi cu plata în avans direct la bancă transportul va fi gratuit.

Nu uitați să menționați datele pentru facturare (adresa, CUI/CNP..) și telelefonul de contact.
Contact direct firma S.C. LAUST S.R.L.


www.ellasystems.com
E-mail: ellasystems@yahoo.com
Telefon: 0723 898 505
0748 330 315

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 octombrie 2018

About Author

administrator


5 COMMENTS ON THIS POST To “A apărut centrala electrică minune. Centrala electrică prin ionizare ELLA îți reduce semnificativ costurile la încălzire.”

  1. Buna ziua,Sunt din Arges,locuiesc,intr-o casa de 116 mp,pe 2 niveluri,izolatie externa de 8cm polistiren,p;artial izolatie interna tavan 4cm polistiren,termopane la suprafata de 74mp,fara termopane la 42mp,daca puteti sa-mi recomandati,o centrala electrica prin ionizare.Ce putere trebuie sa aiba,la o retea monofazica,aprox.ce consum lunar(zilnic)estimati.Cu respect,multumesc anticipat.

  2. Bună ziua! Mă numesc Macavei Vasile si mă interesează o centrală prin ionizare ,la o casă de 120mp cu 2 etaje ,izolatie exterioara de 8cm si geamuri termopan .As vre sa stiu ce centrală( de cati kw )sa fie si ce consum de kw lunar as avea?

  3. Salut am o casa mica de 60m2 ce centrala îmi trebuie cit costa .Menționez ca am avut o centrala proterm de 6 kw .Am polistiren de 5cm la exterior rulouri de aluminiu la geamuri pod izolat cu 20cm vata minerala cu folie de aluminiu. Plătesc pe sezon de iarna undeva la 4000 Ron din octombrie pina in martie.

  4. buna,am o garsoniera de 35mp,demosol ,nu am posibilitati de gaz,ce centrala imi recomandati,zi buna,aproximativ la ce costuri se ridica

  5. Centrala electrica pe ionizare consuma mai puțin decat o centrala electrica cu rezistenta pentru ca o rezistenta are trei straturi inre care unul de ceramica ce este intr-o anumita masura izolator iar la cele cu ionizare curentul electric trece de la un electrod la alt electrod prin apa cu degajare de caldura, consumul de energie find exact incalzirea apei. Daca va intereseaza sa economisiti bani atunci ar mai trebui sa faceti cateva elemente de care practic a uitat lumea. Nu se pun calorifere langa ferestre pentru ca tu ai varful de caldura ce il scoti prin pereti si pe fereastra afara. Caloriferele se pun pe peretii interiori comuni, nu pe pereti ce dau spre exterior. Temperatura langa fereastra ar trebui sa fie 17 , 18 grade iar langa peretele interior 23 – 24 grade. Izolarea cu strat de pluta pe interior. dezumidificatoarele sunt bune pentru ca absorb umezeala ce ar putea provoca mucegai si spori de mucegai ce sunt foarte periculosi. Aierisirea camerelor inainte de a pleca la servici, coborarea punctului de incalzire cand sunteti plecati de acasa la 16 grade. Centralele electrotermice pe ionizareellasystems corespund necesitatilor de incalzire in mod rationalsi ideal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...