Actualitate

80 copii înscrişi la creşele din Alba

Comisia instituită la nivelul Primăriei Alba Iulia a finalizat procedura de evaluare a cererilor de înscriere a copiilor în cele două creşe din municipiu. Modul de repartizare al copiilor s-a realizat în conformitate cu prevederile Legii 263/2007 şi anume, în ordinea datei de depunere a cererilor, în limita locurilor disponibile aprobate. Au fost analizate şi aprobate un număr de 80 de dosare.
Din data de 8 septembrie Creşa Ampoi îşi va incepe activitatea, urmând ca şi Creşa 1 Cetate să îşi desfăşoare programul normal din a doua parte a lunii septembrie. Pentru creşa din Cartierul Cetate mai sunt necesare achiziţia de materiale didactice, dar şi completarea personalului.
“Odată ce toate semnalele au indicat necesitatea unei creşe în cartierul Cetate, pentru noi acest lucru a devenit o prioritate. Am reuşit să finalizăm aceasta investiţie şi să asigurăm cele mai bune condiţii pentru copii, transformând în mod eficient o clădire care a avut o altă destinaţie, folosind tot ce e mai bun în toate etapele de lucru. Pe cât de repede ne-am mişcat noi, pe atât de mult ne-au încurcat instituţiile statului şi dispoziţiile guvernului în angajarea personalului necesar. În final, ne-am asumat totul şi am făcut în aşa fel că părinţii şi copiii sa beneficieze de o investiţie atât de aşteptată, în vremuri care-ţi condiţionează angajarea de personal într-o creşă.” a dcelarat Mircea Hava – primarul municipiului Alba Iulia.
Situaţia financiară a investiţiilor la noua creşă indică un total de 1 478 569,88 lei bani destinaţi lucrărilor de modificare a destinaţiei spaţiului cu o suprafaţă desfăşurată de 912 mp. La această sumă se adaugă totalul dotărilor interioare (saltele, haine de pat, mobilier, aparatură electrocasnică, jaluzele, echipamente IT etc.) de aproximativ 215 000 lei.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

5 septembrie 2014

About Author

Cititorul


Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...