Evenimente, Social

7-9 martie: Târgul de Nunţi „Oraşul Mirilor” la Alba Mall

targul de nuntiCu toţii ştim cât de greu este să organizezi o nuntă perfectă, câte detalii sunt de pus la punct şi de câte lucruri este nevoie pentru ca ziua cea mare să fie aşa cum o visează mirele şi mireasa. Ca în fiecare an, o mană de ajutor este dată de Alba Mall, prin Târgul de Nunţi, eveniment care reuneşte specialişti din toate domeniile conexe, gata să se ocupe de nunta de vis.

De la limuzină la trăsuri de epocă, de la gustări la cele mai rafinate preparate, de la DJ până la trupe sofisticate, de la flori la decoraţiuni, lumini, sunet şi imagine şi până la cele mai actuale creaţii vestimentare, toate acestea vor fi la dispoziţia celor care plănuiesc să îşi unească destinele.

Târgul „Oraşul Mirilor” la Alba Mall va avea loc în perioada 7-9 martie. Şi-au anunţat prezenţa case de modă sau importatori de rochii, realizatori de invitaţii şi mărturii, firme care prestează servicii foto-video şi audio, decoraţiuni, torturi, firme de închiriat limuzine, servicii de hair style, beauty şi make-up , etc.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

21 februarie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...