TEATRU ALBA
Actualitate

540 de petarde confiscate de poliţiştii din Sebeş şi Alba Iulia

petardePoliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase, împreună cu inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba, au organizat o acţiune în piaţa agroalimentară din municipiul Sebeş, ce a avut drept scop depistarea şi sancţionarea persoanelor care deţin şi comercializează, fără drept, articole pirotehnice.

Cu această ocazie a fost depistat B.P., de 35 de ani, din municipiul Sebeş, care oferea spre vânzare 300 de articole pirotehnice din clasa a II-a, fără a deţine autorizaţie pentru comercializarea acestui tip de bunuri.

Pe numele său au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de efectuarea fără drept, de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, faptă prevăzută şi pedepsită de art.37, alin. 3 din Legea 126/1995.

Tot în cursul zilei de ieri, în jurul orelor 11.50, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe un minor de 16 ani, din Alba Iulia, care oferea spre vânzare, în zona Pieţei Cetate din Alba Iulia, obiecte pirotehnice, din clasa a II-a.

Asupra minorului au fost găsite 240 de astfel de obiecte care au fost confiscate iar pe numele său poliţiştii au întocmit acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Distribuie Acum

20 decembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...