Social

50 de noi locuri de muncă la Baia de Arieș ca urmare a unui proiect inițiat și dezvoltat de Gheorghe Bora

foto: dgaspc-arad.ro
foto: dgaspc-arad.ro

Demersurile domnului Gheorghe Bora, primar al orașului Baia de Arieș până în iunie 2012, produc efecte benefice pentru dezvoltarea comunității și după un an de la schimbarea de mandat: de curând au început lucrările pentru realizarea la Baia de Arieș a unui Centru de Îngrijire și Asistență Socială, în cadrul unui proiectului inițiat și depus de Gheorghe Bora în anul 2009.

În martie 2009, în parteneriat cu Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba, din subordinea Consiliului Județean Alba, domnul Gheorghe Bora iniția și depunea spre finanțare un proiect destinat construirii acestui așezământ social.

După mai bine de un an de deliberări, în noimebrie 2011, era semnat contractul de finanțare cu Ministerul Muncii Familiei și Protecției Sociale, în februarie 2012 fiind obținut avizul favorabil pentru proiectul tehnic ce a permis apoi demararea procedurilor de licitație pentru realizarea investiției.

Centrul de Îngrijire și Asistență de la Baia de Arieș se construiește pe un teren de circa 2.500 de metri pătați pe care Consiliul Local l-a pus la dispoziția proiectului în noiembrie 2011, cedându-l în administrare, pentru 49 de ani, Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba.

După finalizarea investiției, acest centru va funcționa la Baia de Arieș pentru o perioadă minimă de 15 ani, asigurând un minim de 50 de noi locuri de muncă în localitate.

Deși nu mai ocupă funcția de Primar, domnul Gheorghe Bora rămâne în continuare dedicat realizării acestui important obiectiv social la Baia de Arieș.

La fel cum s-a implicat în redeschiderea secției spitalicești de Psihiatrie de la Baia de Aieș, domnul Gheorhe Bora își pune la dispoziție întreaga energie și experiență pentru ducerea la bun sfârșit a acestui proiect pe care l-a demarat în urmă cu aproximativ 4 ani.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 iunie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...