Actualitate, Stirea Zilei, Stiri

5 angajaţi de bază ai Consiliului Judeţean Alba s-au pensionat

La finalul şedinţei Consiliul Judeţean Alba din 29 decembrie 2014 a avut loc o ceremonie de suflet dedicată unor angajaţi care vor intra la pensie începând cu 1 ianuarie 2015.

În primul rând este vorba de Mariana Hurbean (născută în localitatea Popeşti, judeţul Cluj, în data 21 de iulie 1949). Mariana Hurbean a fost jurist în cadrul Consliului Popular al judeţului Alba. Din 1995 a devenit secretar general al judeţului Alba.

În locul experimentatei juriste Mariana Hurbean va veni colega sa Dana Potopea.

De asemenea s-au pensionat şi Eugenia Mărginean – arhitectul şef al judeţului, Elena Anghel Coman – consilier pe chestiuni culturale, Tiberiu Toma şi Magdalena Bene (absentă de la festivitate).

Aiudeanul Tibi Toma este unul din fondatorii judeţului Alba, după cum a spus preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel. Tibi Toma lucrează în administraţia publică de 55 de ani: din 1958 la Sfatul Popular Raional Aiud, iar din 17 februarie 1968 la Consiliul Popular Judeţean Alba (devenit după 1989 Consiliul Judeţean Alba).

Consilierul Simion Creţu: „De la doamna Hurbean am ânvăţat ce înseamnă administraţia, iar când spui judeţul Alba te gândeşti la Tibi Toma, venit de la Aiud, la George Homoşteanu, venit de la Sebeş şi la alţii care nu mai sunt…”.

Elena Anghel Coman a ocupat timp de 10 ani funcţia de director al Casei Memoriale Lucian Blaga din Sebeş, apoi alte funcţii în aparatul CJ Alba timp de aproape 40 de ani.

Cei 5 au primit diplome din partea preşedintelui Consiliului Judeţean Alba.

Evocându-i pe cei 5 colegi care intră pensie, consilierii prezenţi au spus că vor mai apela pe viitor la experienţa lor.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

30 decembrie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...