Stiri Blaj

Festivalul „Bogăţiile toamnei la Blaj”, ediția a XVIII-a

Duminică, de la ora 10, în Piața Mare Agroalimentară din Blaj are loc cea de a XVIII-a ediţie a manifestării „Bogăţiile toamnei la Blaj”, un eveniment deja tradițional al fiwecărei toamne în Mica Romă. Și în acest an organizatorii vor oferi producătorilor agricoli de pe Valea Târnavelor ocazia de a-şi expune produsele de calitate superioară din recolta anului 2018 pe standurile ce vor fi amenajate special pentru această sărbătoare. Peste 40 de producători agricoli din zonă vor participa şi la tradiţionalul concurs de standuri, organizat ca în fiecare an de Primăria şi Consiliul Local Blaj.

Cei mai buni producători agricoli locali vor participa la un concurs și, în urma unei jurizări de specialitate câștigătorii vor fi recompensaţi de Primăria şi Consiliul Local Blaj cu diplome şi premii.

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Blaj, organizatorii acestui eveniment vor oferi celor prezenți la această sărbătoare şi un program de muzică populară, susţinut de Ansamblul Folcloric „Augustin Bena” al Judeţului Alba și de Ansamblul Folcloric „Hopârteanca” din comuna Hopârta.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

21 septembrie 2018

About Author

Adrian Contor


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...