Actualitate

41 de controale efectuate la nivel județean pentru verificarea legalității exploatării materialului lemnos

La data de 11 mai 2022, polițiștii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Alba, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba și lucrători din cadrul ocoalelor silvice au efectuat controale în teren pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori și a faptelor ilegale privind exploatarea, circulația, depozitarea și comercializarea materialului lemnos.

Astfel, au fost efectuate 41 de controale, din care 30 la mijloacele de transport material lemnos, 4 în fondul forestier, iar 7 controale au fost efectuate pe linia provenienței, depozitării și valorificării materialului lemnos.

Au fost aplicate 146 de sancțiuni contravenționale, din care 7 în baza Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice și a fost confiscată cantitatea de 30 de metri cubi de material lemnos.

The post 41 de controale efectuate la nivel județean pentru verificarea legalității exploatării materialului lemnos appeared first on albapesurse.

La data de 11 mai 2022, polițiștii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Alba, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba și…
The post 41 de controale efectuate la nivel județean pentru verificarea legalității exploatării materialului lemnos appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 mai 2022

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...