TEATRU ALBA
Actualitate

4 tineri din Baia de Arieș autorii mai multor furturi din locuințe

19augusthotilocuinte-1345371274Miercuri, poliţiştii din Baia de Arieş au continuat cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale a suspecţilor B.I.S., de 29 de ani şi Ţ.F., de 31 de ani, ambii din Baia de Arieş, care sunt principalii suspecţi de comiterea mai multor furturi de componente metalice, din anexe şi curţi ale unor societăți comerciale din Baia de Arieş.
Astfel, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 15.11.2013, în jurul orelor 2300, cei doi suspecţi au pătruns într-o casă nelocuită din Baia de Arieş iar din interior au sustras un televizor, o butelie de aragaz şi o saltea gonflabilă,, bunuri în valoare de 1.000 de lei.
Prejudiciul a fost recuperat şi restituit persoanei păgubite.
Faţă de suspecţi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Tot în cursul zilei de ieri, 11.12.2013, poliţiştii din Baia de Arieş i-au identificat pe B.D.E., de 17 ani şi C.D., de 21 de ani, ambii din Baia de Arieş, care în noaptea de 10/11.12.2013, folosindu-se de chei potrivite, au pătruns într-o anexă a unei locuinţe din Baia de Arieş şi au sustras un aparat de sudură, o maşină de găurit precum şi un cablu din cupru, bunuri în valoare totală de 2.500 de lei.
Cu ocazia anchetei efectuate, poliţiştii au stabilit că cei doi tineri sunt suspecţi şi de comiterea, în data de 16.12.2013, a furtului cantităţii de 735 kg deşeuri metalice, dintr-o brutărie aparţinând unei societăţi comerciale din Baia de Arieş, pe care ulterior le-au valorificat la un centru de colectare a fierului vechi.
Poliţiştii au stabilit de asemenea că în cursul lunii iulie 2011, cei doi suspecţi au pătruns, prin acoperiş, în garajul unui cetăţean din Baia de Arieş iar de pe un autoturism au demontat şi sustras două anvelope, în valoare de 300 de lei.
Cele două anvelope au fost găsite la domiciliul unuia dintre suspecţi de unde au fost recuperate şi restituite păgubitului.
Pe numele suspecţilor au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Distribuie Acum

12 decembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...