Actualitate

4 idei de cadouri pentru cei dragi

Cadourile sunt vazute ca fiind o punte de legatura sau un mic semn de confirmare a relatiilor de apreciere fata de cei dragi si pe care dorim sa ii pastram aproape . De cate ori a trebuit sa cumparati cadouri si v-ati poticnit cateva zile in alegerea lui?  De cele mai multe ori incercam sa cumparam cadouri generale cum ar fi produse cosmetic, parfumuri carti sau decoratiuni pentru casa. In general suntem tentati sa achizitionam cadouri dupa preferintele personale insa de preferat ar fii ca ne ghidam dupa preferintele persoanei pentru care cumparam cadoul.   De exemplu daca tu esti  un impatimit al cititului si iti plac clasicii rusi, nu oferi tuturor carti despre subiectul tau preferat. Cadoul perfect trebuie gandit in functie de personalitate si varsta si de relatia dintre  tine si cel care va primi cadoul. Daca iti este prieten apropiat,cu siguranta vei stii exact care este cadoul perfect.

Bijuterii

Nu exista femeie pe aceasta planeta care sa nu aprecieze bijuteriile. Acestea sunt un accesoriu obligatoriu si de asemenea sunt cele care completeaza orice tinuta. Bijuteriile sunt obiecte atemporale, care vor bucura spiritul oricarei femei, tocmai de aceea este foarte important sa cumparam bijuterii de calitate si semnificatii potrivite. Un cadou autentic este acela care se muleaza cel mai bine pe personalitatea si pe gusturile sarbatoritului. De exemplu ,bratarile personalizate din aur sunt cea mai buna varianta pentru a-ti lua prietenii prin surprindere. Autentice, pretioase si exclusiviste acest tip de bratari sunt de departe  cadoul perfect, reusind astfel sa ii arate sarbatoritului cat de multe stii despre el/ea.

Parfumuri

Parfumurile sunt cele care completeaza  orice tinuta. Sunt cele care te prezint inainte de a-ti face aparitia. Acesta este cartea ta de vizita ceea ce inseamna ca fragranta pentru care optam trebuie  fie in concordanta cu gusturile si personalitatea  celui pt care cumparam parfumul. Parfumurile nu se fac cadou unor persoane pe care nu le cunosti foarte bine deoarece exista o sansa destul de mare sa nu corespunda cu gusturile sarbatoritului .

Cartile

Cartile vor ramane intoteauna un cadou la moda.cartile sunte cele care ne deschid mintea si mai ales inima la nou  . Citind, avem sansa sa traim o multime de povesti inedite prin personajele cartilor, sa ne desprindem de cotidian si sa evadam  intr-o lume diferita de unde putem trai lucruri  si experiente noi. Nu toate cartile sunt bune, dar cititul este un obicei bun, astfel, incercam sa cumparam carti dupa preferintele de citit ale sarbatoritului nu dupa preferintele noastre. O carte poate sa fie un cadou care poarta un mesaj special ,  o invitatie de a te cunoaste pe tine insuti, sau pur si simplu o lectura de relaxare.

Instrumente de scris

In secolul XXI in perioada in care tehnologia este in continua dezvoltare, scrisul la tastatura inlocuieste tot mai mult scrisul de mana, ceea ce inseamna ca in viitorul apropiat acesta va deveni o extra- abilitate, o indeletnicire culturala sau un hobby . Desi nu mai par la moda, obiectele de scris sunt un cadou absolut original, practic si de mare impact .

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 iulie 2020

About Author

Stiri Diverse


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scrie-ne pe Messenger
Loading...