Actualitate, Social

3 tinere prinse “la muncă” pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia

foto: aradon.ro
foto: aradon.ro

În scopul asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică corespunzător, în perioada 14-15.06.2013, poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, au organizat, pe raza municipiului, acţiuni pentru prevenirea şi combaterea faptelor de cerşetorie, vagabondaj şi prostituţie.

În cadrul acestor acţiuni poliţişti au prins în flagrant, pe marginea şoselei de centură a municipiului Alba Iulia, 3 femei cu vârste cuprinse între 22 şi 31 de ani, în timp întreţineau raporturi sexuale, contra unor sume de bani, cu bărbaţi din judeţele Mureş şi Alba.

La data de 14.06.2013 poliţiştii au prins-o pe N.M., (31 ani) domiciliată în municipiul Turda, judeţul Cluj, în timp ce întreţinea un raport sexual cu un tânăr din judeţul Mureş, în schimbul unei sume de bani.

La data de 15.06.2013, poliţiştii le-au prins pe C.R.L, (28 ani) şi C. D.A. (22 ani), ambele din Alba Iulia, în timp ce întreţineau raporturi sexuale cu bărbaţi de 47 respectiv 36 ani, ambii din municipiul Sebeş, judeţul Alba, în schimbul unor sume de bani.

Celor trei femei le-au fost întocmite dosare penale în care se efectuează cercetări în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de prostituţie, pedepsită de art. 328 din Codul Penal.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 iunie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...