Actualitate

3 persoane au înşelat o vânzătoare din Roşia de Secaş

foto: diseara.ro
foto: diseara.ro

Poliţiştii Postului de Poliţie Roşia de Secaş, au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie din comună, cu privire la faptul că în jurul orelor 15.10 a fost victima unei infracțiuni de înşelăciune.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi imediat la faţa locului, a rezultat că în după amiaza zilei de 17 noiembrie, în magazinul alimentar al femeii, au intrat 3 persoane (un bărbat şi două femei) care au solicitat să fie serviţi cu mezeluri în valoare de 40 de lei, prezentând pentru plată, o bancnotă de 500 de lei.

După primirea restului de 460 lei, cei 3 au refuzat mezelurile, pe motiv ca nu le-a fost restituit corect restul, iar marfa este prea scumpă.

Profitând de neglijenţa şi emoţia vânzătoarei, au părăsit magazinul atât cu restul de bani primit cât şi cu bancnota de 500 de lei restituită de vânzătoare.

Cu ajutorul indiciilor furnizate de victimă şi martori, poliţiştii au stabilit caracteristicile autoturismului şi traseul de deplasare a celor 3 suspecţ,i iar aceştia au fost identificaţi şi opriţi în trafic, cu sprijinul poliţiştilor Secţiei 7 Poliţie Rurală Şpring.

Pe numele lui M. Lina, de 46 de ani, M. Dorel, de 47 de ani şi M. Floarea, de 34 de ani, toţi din oraşul Huedin, judeţul Cluj, au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 215, pct. 1 Cod Penal.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi a fost restituit persoanei păgubite.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 noiembrie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...