Diverse

3 Motive pentru care sa vizitezi Transalpina in aceasta vara

Desi sezonul estival se apropie cu pasi repezi de final, acest lucru inseamna ca acum reprezinta momentul oportun sa ne bucuram la intensitate maxima de natura si de vremea frumoasa din aceasta perioada. Chiar daca perioada concediilor a trecut, acest lucru nu inseamna ca nu ne vom putea bucura de cateva zile libere in care sa vizitam cateva atractii turistice impresionante pe care le regasim in diverse locatii din tara noastra. Spre exemplu, Transalpina reprezinta la ora actuala poate una dintre cele mai atractive trasee din tara noastra avand in vedere ca mii de turisti din intreaga lume aleg sa parcurga acest drum impresionat.

Transalpina este cea mai inalta sosea din Romania, aceasta fiind situata la o altitudine de 2145 m, aspect care o transforma intr-o veritabila atractie pentru mii de turisti din intreaga lume. Mai mult decat atat, zona este presarate cu numeroase pensiuni si restaurante unde poti gasi cazare Transalpina accesibila si unde vei regasi cele mai delicioase preparate. Iata asadar 3 motive pentru care sa vizitezi soseaua Transalpina daca nu ai facut inca acest lucru.

Peisaje de poveste, vazute de pe cele mai inalte culmi.

Soseaua Transalpina traverseaza o zona montana de poveste avand in vedere ca de la inaltime, puteti vedea o adevarata armonie a naturii. In aceasta zona, natura ofera privitorilor un adevarat specatacol de culori. La o asa altitudine, veti avea la propriu sansa de a fi deasupra norilor si de a privi peisaje care taie rasuflarea oricarui trecator. Soseaua Transalpina este un itinerariu de basm care va va determina sa va reintoarceti aici ori de cate ori simtiti nevoia de a lua o pauza de la problemele si grijile cotidiene care sunt adevarate generatoare de stres si oboseala.

Preparate delicioase, specifice zonei.

Un motiv foarte bien intemeiat pentru care sa vizitati Transalpina este dat de faptul ca aici veti regasi numeroase pensiuni si restaurante unde nu doar ca veti gasi cele mai confortabile locuri de cazare, insa veti avea sansa de a gusta din cele mai delicioase preparate specifice zonei si nu numai. Spre exemplu, la hotelul Popasulregelui pune la dispozitia clientilor un meniu complet de praparate delicioase, pregatite dupa retete speciale de catre cei mai iscusiti bucatari, preparate care sunt indragite chiar si de catre turistii din diverse colturi ale lumii.

Numeroase atractii turistice pe intreg parcursul traseului.

Daca veti alege sa calatoriti pe acest traseu, pe parcurs veti avea in acelasi timp posibilitatea de a vizita si numeroase atractii turistice. Barajul Oasa este una dintre cele mai impunatoare constructii din tara noastra avand in vedere ca pe langa imenistatea sa, acest lac de acumulare ascunde in spatele sau peisaje naturale de basm care iti vor taia rasuflarea. Manastirea Oasa este de asmenea un loc unde domina linistea si pacea sufleteasca si care poate fi regasita pe acest traseu impresionant.

Popasulregelui este un hotel unde aveti posibilitatea de a regasi cele mai confortabile locuri de cazare si cele mai delicioase preparate la unele dintre cele mai avantajoase preturi.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 august 2017

About Author

Stiri Diverse


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...