Actualitate, Stiri

28 elevi şi dascăli de la Colegiul Naţional HCC din Alba Iulia într-un schimb internaţional la Bruxelles

02.Liceenii HCCO delegaţie de elevi şi profesori de la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia vor participa în perioada 25-28 martie 2014 la un schimb cultural internaţional la Bruxelles la invitaţia Liceului Moliere din Bruxelles.

Liceul Moliere din Bruxelles este un liceu privat înfiinţat în anul 1964, având până în prezent 1.132 de absolvenţi. Clasele sunt formate din 10-12 elevi maxim, din familii bine situate material şi se pune accent pe munca în echipă şi implicarea elevilor în activităţi concrete.

În continuarea proiectului, elevii belgieni vor vizita oraşul Alba Iulia în cursul acestui an în cadrul unei excursii de studii (pe lângă excursiile de similare efectuate de ei în America, Spania, Franţa, Italia).

Timp de 3 zile elevii români şi belgieni vor desfăşura acţiuni comune. În plus, elevii şi profesorii albaiulieni au programate vizite la Parlamentul European şi Parlamentarium.

Schimbul cultural face parte dintr-un proiect coordonat de directorul adjunct al Colegiului Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” Alba Iulia, prof. Sorin Schiau şi prof. Aymeric Terlinden de la liceul belgian.

Deplasarea delegaţiei de la Colegiul Naţional HCC a fost sprijinit de firmele: Tipo-Rex S.R.L., Serviciul Public de Transport Alba,Grupul de firme Elit, Kronospan S.A. , SC. Dobra, Albac S.R.L., Albani Furniture SRL., Hotel Hermes,Asociaţia Jidvei VIITOR pentru Educaţie şi, Alpin 57 Lux.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 martie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...