Evenimente

26 iunie – Ziua Internațională împotriva Consumului și Traficului Ilicit de Droguri

Pentru marcarea Zilei Internaționale împotriva Consumului și Traficului Ilicit de Droguri – 26 iunie 2021, Agenția Națională Antidrog prin CPECA Alba, în calitatea sa de coordonator naţional al politicilor publice în domeniul reducerii cererii și ofertei de droguri, se alătură şi în acest an campaniei Biroului Naţiunilor Unite pentru Droguri şi Criminalitate, prin organizarea de activităţi de informare, educare şi conştientizare cu privire la efectele nocive ale consumului de substanţe interzise.

În acest context, reprezentanții CRPECA Alba Iulia și CPECA Alba au organizat întâlniri tehnice cu factorii decizionali ai autorităților administrației publice locale, având ca subiect propunerea planului local de implementare a Strategiei Naționale în Domeniul Drogurilor 2021 – 2025.

Totodată, în această perioadă, în cadrul campaniei naţionale ”Fii liber!”au fost derulate activități de promovare a alternativelor sănătoase de petrecere a timpului liber în comunitate și de informare corectă cu privire la riscurile și efectele consumului de noi substanţe psihoactive. Activitățile au fost realizate în 6 unități școlare din județul Alba, Baza de Agrement Blaj, Parcul din Blaj împreună cu reprezentanți ai IPJ Alba, precum și la Penitenciarul Aiud, Ștrandul Aiud, Parcul de aventură Dynamis Alba Iulia și Parcul Dendrologic Alba Iulia.

The post 26 iunie – Ziua Internațională împotriva Consumului și Traficului Ilicit de Droguri appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 iunie 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...