Actualitate, Stiri

25 APRILIE: Bursa Generală a Locurilor de Muncă în Alba

foto: b365.ro
foto: b365.ro

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba va organiza Bursa Generală a Locurilor de Muncă, în data de 25 aprilie 2014, în Sala de conferinţe situată în Alba Iulia, Str. Bucovinei, Nr.6 (Zona Piaţa Centru).

Evenimentul se adresează persoanelor înregistrate în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba, accesul fiind liber tuturor celor care sunt în căutarea unui loc de muncă.

Serviciul Public de Ocupare asigură, în mod gratuit, pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, măsuri active de ocupare, iar pentru agenţii economici care doresc să angajeze diferite categorii de persoane subvenţionarea locurilor de muncă, conform Legii nr. 76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, cu modificările şi completările ulterioare, Legii nr. 72/2007, privind stimularea încadrării în muncă a elevilor şi studenţilor şi a Legii uceniciei nr. 279/2005, republicată.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba invită toţi agenţii economici interesaţi de această acţiune să-şi prezinte intenţia de participare la:  Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba Iulia – Str. Nicolae Titulescu, nr. 10B, bl. „Columna” – tel. 0258831137, fax: 0258811470, e-mail: ajofm@ab.anofm.ro sau pot accesa pagina web a instituţiei www.alba.anofm.ro

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

14 aprilie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...