Actualitate, Social, Stiri

24 iunie, Ziua Internaţională a Diversităţii Bosch

Sărbătoare a diversităţii în unităţile de producţie Bosch din România, diversitatea pe mai multe paliere: cultural, etnic, de sex, la cel de vârstă sau stil de lucru.

Media de vârstă a angajatilor Bosch din România este de 32 de ani, la Bosch lucrând persoane cu vârste cuprinse între 19 şi 63 de ani. Procentul femeilor şi barbatilor exprimă diversitatea angajaţilor Bosch din Romania: circa 39 la sută dintre angajaţi sunt femei, 61 de procente bărbaţi. Amănunt foarte important însă: în Romania 29 la sută din poziţiile de top management Bosch sunt ocupate de femei – se arată într-un comunicat Bosch România.

De asemenea, în jur de 2 procente dintre angajaţii Bosch din România sunt experţi din alte ţări (Germania, Franta, India sau Turcia). Circa un procent dintre angajaţii Bosch din România sunt detaşaţi în alte locaţii Bosch din lume – majoritatea în Germania şi Ungaria, dar şi în China sau Anglia.

„Experienţa internaţională a experţilor din România, experienţa internaţională a angajaţilor români care lucrează în alte locaţii Bosch din lume, multitudinea naţionalităţilor angajaţilor Bosch, activitatea care presupune conlucrarea în echipe mixte internaţionale sunt doar câteva dintre ramificaţiile diversităţii la Bosch”, se mai arată în comunicatul companiei care deţine unităţi de producţie la Blaj, judeţul Alba, şi la Cluj.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 iunie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...