Actualitate

22 mc material lemnos din specia molid confiscați

foto: rgnpress.ro
foto: rgnpress.ro

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş împreună cu cei ai Secţiei de Poliţie Rurală nr. 7 Sebeş, sprijiniţi de jandarmi şi reprezentanţi ai Ocolului Silvic şi ITRSV, au organizat o acţiune cu efective mărite, ce a avut drept scop prevenirea şi combaterea faptelor ilegale asociate din exploatarea, transportul,  prelucrarea şi comercializarea materialului lemnos precum şi menţinerea climatului de siguranţă civică şi prevenirea accidentelor rutiere, în zona de competenţă.

Cu ocazia acestei acţiuni, poliţiştii au aplicat un număr de 27 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 11.300 lei din care 14 la Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea delictelor silvice  şi au confiscat 22 mc material lemnos, în valoare de 32.000 lei şi 139 de kg de ciuperci, în valoare de 522 lei şi au constatat o infracțiune la regimul rutier.

Pe DN 67 C, pe raza comunei Şugag, a fost oprit, pentru control, un camion, condus de F.V., de 28 de ani, din Săsciori, încărcat cu 22 mc material lemnos din specia molid.

În urma verificării  documentelor  de însoțire şi provenienţă a materialului lemnos, poliţiştii au constatat faptul că data de pe avizul de însoţire  al materialului lemnos prezenta adăugiri, motiv pentru care a fost luată măsura sancţionării contravenţionale a conducătorului auto, conform Legii 171/2010, cu amendă în valoare de 5.000 de lei iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 iulie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...