timflow
Actualitate, Comunicate, Politica, Stiri

PSD Alba: ”Lui Horațiu Florea îi recomandăm filmul ”Singur Acasă”!”

COMUNICAT DE PRESĂ

Horațiu Florea face o obsesie pentru PSD Alba după ce, în urmă cu câțiva ani, a ales să părăsească partidul, decizia fiindu-i respectată fără critici, tam-tam, ci cu strângeri de mână.

Președintele PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu și niciunul dintre membrii noștri, participanți la conferința de presă de vineri, nu au susținut că domnul Vasile Sorin, coordonatorul PRO România din Cugir, a trecut la PSD, așa cum încearcă să dezinformeze.

În comunicatul de presă trimis vineri precizam că PSD a fost ales de către 90 de membri ai PRO România din Sebeș, peste 25 de membri din Alba Iulia, peste 25 de membri din Cîmpeni, peste 20 de membri din Roșia Montană, peste 20 de membri din Blaj, peste 25 de membri din Abrud, peste 15 membri din Mogoș – acestea fiind câteva exemple – iar în conferința de presă numele domnului Vasile Sorin nu fusese pronunțat, ci s-a vorbit doar despre trecerea unor simpli membri din această organizație, fără a se nominaliza.

Legat de criticile pe care domnul Horațiu Florea le aduce celor care au ales să se înscrie în PSD, îi spunem că fiecare membru este o pierdere, mai ales un coordonator local care se prezumă că are valoare dacă ocupă această funcție. Acesta este, de altfel, primul și singurul comunicat de presă în care îi răspundem, fostului nostru coleg, căruia îi dorim succes!”

Biroul de presă PSD Alba

Distribuie Acum

21 octombrie 2019

About Author

administrator


ONE COMMENT ON THIS POST To “PSD Alba: ”Lui Horațiu Florea îi recomandăm filmul ”Singur Acasă”!””

  1. Darzu minte la fel cum respira. Acest sinistru si-a cladit cariera in psd bazata pe clinciuri, sifoane, oameni din institutiile statului care nu au voie sa faca poltica etc. ii va vremea lui si carnatzilor de pe langa el

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *