timflow
Actualitate, Stirea Zilei

Afacerile bogaților din Alba, în pericol?!?!

Dubaiul se prăbușește. Aceasta este vestea pe care analiștii economici o anunță în întreaga lume.

Dubaiul, centrul global al opulenţei în materie de clădiri, turnuri şi insuliţe artificiale, a ajuns astăzi în plină criză imobiliară. Din nou. Proprietăţile din Dubai se ieftinesc în cel mai abrupt ritm din întreaga lume. Preţurile se prăbuşesc mai repede decât în economiile cu probleme mari – mai repede decât în Grecia şi chiar decât în Ucraina.

Rollercoasterul în care se dă Dubaiul a pornit din nou în jos. Şi repede. În ultimele 12 luni, proprietăţile imobiliare s-au ieftinit cu 12,2 procente. Practic valoarea construcţiilor se topeşte mai repede decât în Ucraina, unde s-a consemnat un declin al prețurilor de 12 procente. Iar Ucraina totuşi şi-a pierdut o parte din teritoriu, este scena unui război şi se afla in pragul colapsului economic.

Și bineînțeles, vestea dă frisoane îmbogățiților din Alba care au investit în hoteluri și alte proprietăți imobiliare banii sifonați din diversele surse sigure. Mai mult, Dubaiul este și căminul, deocamdată sigur, al unor infractori, condamnați pentru diverse fapte, drastic sancționate de Codul Fiscal, cum ar fi furt, înșelăciune sau evaziune fiscală.

 

Mai multe despre problemele cu care se confruntă Dubai-ul, puteți citi aici.

Distribuie Acum

3 septembrie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *