Actualitate, Comunicate

Incendiu în comuna Galda de Jos: Pagube de 15.000 de lei după ce gunoiul de grajd de pe un teren a luat foc

Pompierii din Alba au fost chemați să intervină, pentru a patra oară într-o zi. Miercuri după-amiaza, a izbucnit un incendiu la un teren din comuna Galda de Jos. Potrivit ISU este vorba despre gunoiul de grajd de pe un teren care a luat foc. Pagubele au fost estimate la valoarea de 15.000 de lei, iar pompierii au intervenit 12 ore.

UPDATE: Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit la ora 16.20, pe raza localităţii Galda de Jos – zona Deal, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de îngrășământ natural (gunoi de grajd), aparținând unei societăți comerciale.

Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de intervenție, timp de peste 12 ore.

Intervenția a fost îngreunată de depozitarea improprie a îngrășământului natural, iar ca urmare a acestui incendiu au ars aproximativ 50 tone de gunoi de grajd.

Pagubele au fost estimate la valoarea de 15.000 de lei, iar cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost autoaprinderea gunoiului de la razele soarelui.

Alte trei incendii au avut loc miercuri pe raza județului Alba, mai exact lângă Alba Iulia, între Miceşti şi Şard şi la Sebeş, pe strada Ştefan cel Mare. Două dintre acestea au fost de vegetație uscată și unul alt teren acoperit de gunoaie. În total, au fost afectate de flăcări 2 hectare.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 august 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...