Actualitate

Au plecat la plimbare cu mașini neînmatriculate. Ghinion, polițiștii i-au prins!

Polițiștii din județul Alba au identificat în ultimele 24 de ore mai multe persoane care au circulat pe drumurile publice cu autovehicule ale căror numere de înmatriculare areau expirate. Bineînțeles, toți au acum dosare penale.

Astfel, ieri, în jurul orelor 09.00, poliţiştii rutieri din Abrud, l-au depistat pe P.I., de 19 ani, din comuna Vadu Moţilor, în timp ce circula cu o motocicletă, pe DN 74 A, fără a poseda permis de conducere şi fără ca motocicleta să fie înmatriculată.

Faţă de tânăr, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Tot ieri, în jurul orelor 15,44, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, l-au depistat pe C.G., de 61 de ani, din Orăştie, judeţul Hunedoara, care conducea un autoturism neînmatriculat prin comuna Vinţu de Jos.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul condus de bărbat a fost radiat din circulaţie, de către autorităţile germane, din noiembrie 2014.

Faţă de C.G., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

În cursul serii de ieri, la ora 20.15, pe strada Clujului din Teiuş, poliţiştii rutieri din Teiuş l-au depistat pe N.G., de 38 de ani, din comuna Zagra, judeţul Bistriţa – Năsăud, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat şi pe care erau aplicate plăcuţe de înmatriculare false.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui autoturism neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare.

Distribuie Acum

11 august 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *